Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Stix Chicken

E prodhuar me përbërje bazë miellin e grurit. I përgatitur me kujdes të veçant, pa konservans dhe duke ia shtuar shijen e mishit të freskët të pulës. Stix është një alternativë tjetër e shijshme e grizinave dhe ushqimeve tjera të kripura. Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 550 6.6
Vlera energjetike/Kcal 132 6.6
Yndyrna 7.6 10.9
Yndyrna të ngopura 3.6 18.2
Karbohidratet 13.1 4.8
Nga të cilat sheqerna 0.2 0.3
Fibra 0.5 5.4
Proteina 1.7 3.4
Kripë 0.4 6.1
Kategori:
SHARE