Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Stix Cheese

E prodhuar me përbërje bazë miellin e grurit. I përgatitur me kujdes të veçant, pa konservans dhe duke ia shtuar shijen e vërtët të domatës. Stix është një alternativë tjetër e shijshme e grizinave dhe ushqimeve tjera të kripura. Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 553 6.6
Vlera energjetike/Kcal 132 6.6
Yndyrna 8.1 11.6
Yndyrna të ngopura 3.8 19.1
Karbohidratet 13.4 4.9
Nga të cilat sheqerna 0.3 0.3
Fibra 0.5 5.0
Proteina 1.8 3.6
Kripë 0.4 6.7
Kategori:
SHARE