Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Rreth Nesh

Ne jemi kompani e specializuar në prodhimin dhe distribuimin e produkteve ushqimore në Maqedoninë e Veriut. Me një përvojë mbi 10 vjet në treg, AG Sembol ofron një gamë të gjerë të mbi 60 produkteve të shijshme.
Angazhimi ynë për cilësi

Historia jonë

Të themeluar në vitin 2016, ne kemi qenë të përkushtuar për të ofruar përvoja ushqimore të jashtëzakonshme për klientët tanë. Në të gjithë këto vite, kemi rritur dhe evoluar biznesin tonë, duke u përpjekur vazhdimisht për inovacion dhe për të përmbushur nevojat e ndryshueshme të konsumatorëve tanë.

AG Sembol me krenari prodhon brandet e njohura si Bambo dhe Luna Croissant. Bambo ofron pije joalkoolike të freskëta, ndërsa Luna Croissant sjell kroasante të shijshme me mbushje të papërshkrueshme si kakao dhe vanilje.

Inovacioni ynë në ushqime

Përkushtimi ynë

Në AG Sembol, punojmë vazhdimisht për të siguruar cilësi të lartë në të gjitha produktet tona. Përveç prodhimit tonë të brendeve Bambo dhe Luna Croissant, ofrojmë një gamë të gjerë të ushqimeve dhe pijeve tjera për të përmbushur nevojat e klientëve tanë. Çdo produkt është zgjedhur me kujdes dhe përgatitur për të sjellë shije të mrekullueshme dhe përvoja të paharrueshme për konsumatorët tanë.