Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

6 shije

BRENDET TONA

Luna Croissant Cocoa

Lexoni më tepër

Luna Çokolladë dhe Vanilje

BRENDET TJERA

28 produkte VIPA

12 shije Quintet

13 shije Jelly