Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Luna Croissant Cocoa

Përjetoni një shije të jashtëzakonshme me ‘Luna Croissant Cocoa’, një croissant i butë me një mbushje të pasur me kakao. Përbërësit e këtij delikatesi përfshijnë miell gruri, yndyrë bimore të përzier me sheqer dhe shurup glukoze, së bashku me një përzierje të ëmbël të vezës dhe kakao-së. Kroasani është i pasuruar me një mbushje të butë me kakao për një përvojë shije të mrekullueshme. Mbajeni në një vend të freskët dhe të thatë për një shije të vërtetë të freskët.

Detaje
Vlerat mesatare ushqyese për 100 g
Energjia 1,868 kJ (448 kcal)
Yndyrna 28 g
Yndyrna e ngopura 15.0 g
Karbohidratet 42.0 g
Sheqerna 15.0 g
Proteina 6.0 g
Krypë 0.5 g
Kategori:
SHARE