Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Kontakt

Orari

E Hënë – E Shtunë 08 – 17
E Diell 08 – 15

Kontakt

Adresa

AG Sembol.
Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV
Email: [email protected]

Si mund të ju ndihmojmë?

Ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni për çdo pyetje, kërkesë ose koment që keni. Jemi në dispozicion për t’ju ndihmuar në mënyrë të drejtpërdrejtë. Mund të na telefononi në numrin +389 78 359 843 ose të na dërgoni një email në adresën tonë zyrtare, [email protected]. Jemi të gatshëm të dëgjojmë dhe të përgjigjemi për çfarëdo çështjeje që keni lidhur me produktet tona ose përvojën tuaj me ne.

Ju falenderojmë për interesin tuaj në AG Sembol!