Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Stix Hot Dog

E prodhuar me përbërje bazë miellin e grurit. I përgatitur me kujdes të veçant, pa konservans dhe duke ia shtuar shijen e vërtët të domatës. Stix është një alternativë tjetër e shijshme e grizinave dhe ushqimeve tjera të kripura. Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 637 7.6
Vlera energjetike/Kcal 152 7.6
Yndyrna 8.1 11.5
Yndyrna të ngopura 3.8 18.9
Karbohidratet 14.6 5.3
Nga të cilat sheqerna 0.2 0.3
Fibra 0.6 5.8
Proteina 2.6 5.1
Kripë 0.3 4.2
Kategori:
SHARE