Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Flips Pizza

E prodhuar me një përzierje homogjene të grizit nga misri. I përgatitur me kujdes të veçant, pa konservans dhe duke ia shtuar shijen e vërtet të picës. Flips është një alternativë tjetër e shijshme e grizinave dhe ushqimeve tjera të kripura.  Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 581 6.9
Vlera energjetike/Kcal 139 6.9
Yndyrna 7.8 11.1
Yndyrna të ngopura 3.7 18.3
Karbohidratet 14.3 5.2
Nga të cilat sheqerna 0.2 0.3
Fibra 0.6 6.3
Proteina 2.0 4.0
Kripë 0.5 7.8
Kategori:
SHARE