Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Flips Ketchup

E prodhuar me një përzierje homogjene të grizit nga misri. I përgatitur me kujdes të veçant, pa konservans dhe duke ia shtuar shijen e vërtetë të domatës. Flips është një alternativë tjetër e shijshme e grizinave dhe ushqimeve tjera të kripura.  Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 590 7.0
Vlera energjetike/Kcal 141 7.1
Yndyrna 7.83 11.2
Yndyrna të ngopura 3.69 18.5
Karbohidratet 14.65 5.3
Nga të cilat sheqerna 0.25 0.3
Fibra 0.54 5.4
Proteina 2.0 4.0
Kripë 0.23 3.9
Kategori:
SHARE