Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Flips Grill

E prodhuar me një përzierje homogjene të grizit nga misri. I përgatitur me kujdes të veçant, pa konservans dhe duke ia shtuar shijen e vërtetë të BBQ. Flips është një alternativë tjetër e shijshme e grizinave dhe ushqimeve tjera të kripura.  Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 606 7.2
Vlera energjetike/Kcal 145 7.2
Yndyrna 8.2 11.7
Yndyrna të ngopura 3.85 19.3
Karbohidratet 14.7 5.3
Nga të cilat sheqerna 0.25 0.3
Fibra 0.6 6.0
Proteina 2.05 4.1
Kripë 0.37 6.1
Kategori:
SHARE