Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Flips Dinos

E prodhuar me një përzierje homogjene të grizit nga misri. I përgatitur me kujdes të veçant, pa konservans, I formsuar në formë dinosauri dhe duke ia shtuar shijen e vërtet të domatës. Flips dinos, i preferuar për fëmijët është një alternativë tjetër e shijshme e grizinave dhe ushqimeve tjera të kripura.   Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 590 7.0
Vlera energjetike/Kcal 141 7.1
Yndyrna 7.8 11.2
Yndyrna të ngopura 3.7 18.5
Karbohidratet 14.7 5.3
Nga të cilat sheqerna 0.25 0.3
Fibra 0.54 5.4
Proteina 2.0 4.0
Kripë 0.23 3.9
Kategori:
SHARE