Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Flips Chilli

E prodhuar me një përzierje homogjene të grizit nga misri. I përgatitur me kujdes të veçant, pa konservans dhe duke ia shtuar shijen e pikante të specit të djegës. Flips është një alternativë tjetër e shijshme e grizinave dhe ushqimeve tjera të kripura.  Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 622 7.4
Vlera energjetike/Kcal 149 7.4
Yndyrna 8.18 11.7
Yndyrna të ngopura 3.8 19.1
Karbohidratet 13.7 5.0
Nga të cilat sheqerna 0.25 0.3
Fibra 0.72 7.2
Proteina 2.23 4.5
Kripë 0.19 3.2
Kategori:
SHARE