Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Flips Peanut

E prodhuar me një përzierje homogjene të grizit nga misri. I përgatitur me kujdes të veçant, pa konservans. I bërë me kikirik të pjekur me cilësi të lartë dhe të pasura me vitamin B. Flips kikirik, i preferuar për të gjitha moshat është një alternativë tjetër e shijshme e grizinave dhe ushqimeve tjera të kripura.   Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 517 6.2
Vlera energjetike/Kcal 125 6.3
Yndyrna 8.0 11.4
Yndyrna të ngopura 3.78 18.9
Karbohidratet 18.8 5.4
Nga të cilat sheqerna 0.58 0.7
Fibra 0.73 7.3
Proteina 2.1 4.2
Kripë 0.5 8.3
Kategori:
SHARE