Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Chips Sweet Pepper

Prodhohet me patatet e freskëta që kompania jonë i kultivon. Duke i selektuar me kujdes vetëm patatet cilësore. Të përpunuara pa konservans duke e ruajtur shijen natyrale të patates. I fërguar me kujdes të veçant dhe duke ia shtuar shijen e vërtetë të specit të ëmbël. Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 590 7.0
Vlera energjetike/Kcal 141 7.0
Yndyrna 7.88 11.3
Yndyrna të ngopura 3.74 18.7
Karbohidratet 13.88 5.0
Nga të cilat sheqerna 0.25 0.3
Fibra 0.60 6.0
Proteina 2.65 5.3
Kripë 0.35 5.8
Kategori:
SHARE