Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Chips Wavy Ketchup

Prodhohet me patatet e freskëta që kompania jonë i kultivon. Duke i selektuar me kujdes vetëm patatet cilësore. Të përpunuara pa konservans duke e ruajtur shijen natyrale të patates. I fërguar me kujdes të veçant dhe duke ia shtuar shijen e vërtetë të domatës. Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 637 8
Vlera energjetike/Kcal 152 8
Yndyrna 8.80 13
Yndyrna të ngopura 3.80 13
Karbohidratet 14.55 5
Nga të cilat sheqerna 0.22 0
Fibra 0.58 6
Proteina 2.65 5
Kripë 0.25 4
Kategori:
SHARE