Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Chips Sour Cream & Onion

Prodhohet me patatet e freskëta që kompania jonë i kultivon. Duke i selektuar me kujdes vetëm patatet cilësore. Të përpunuara pa konservans duke e ruajtur shijen natyrale të patates. I fërguar me kujdes të veçant dhe duke ia shtuar shijen  e salcë kosi dhe qepë të njomë. Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 574 7.0
Vlera energjetike/Kcal 137 7.0
Yndyrna 8.2 12
Yndyrna të ngopura 3.8 19
Karbohidratet 13.1 5
Nga të cilat sheqerna 0.3 0
Fibra 0.6 6
Proteina 1.9 4
Kripë 0.3 4
Kategori:
SHARE