Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Chips Salt & Vinegar

Prodhohet me patatet e freskëta që kompania jonë i kultivon. Duke i selektuar me kujdes vetëm patatet cilësore. Të përpunuara pa konservans duke e ruajtur shijen natyrale të patates. I fërguar me kujdes të veçant dhe duke ia shtuar shijen  e udhullës natyrale dhe kripë. Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 558 6.6
Vlera energjetike/Kcal 138 6.9
Yndyrna 8.4 11.9
Yndyrna të ngopura 4.0 19.8
Karbohidratet 12.3 4.5
Nga të cilat sheqerna 0.5 0.6
Fibra 0.5 5.5
Proteina 1.8 3.6
Kripë 0.5 7.9
Kategori:
SHARE