Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Chips Grill

Prodhohet me patatet e freskëta që kompania jonë i kultivon. Duke i selektuar me kujdes vetëm patatet cilësore. Të përpunuara pa konservans duke e ruajtur shijen natyrale të patates. I fërguar me kujdes të veçant dhe duke ia shtuar shijen e vërtet të BBQ. Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 575 8.2
Vlera energjetike/Kcal 137 8.2
Yndyrna 7.7 13.2
Yndyrna të ngopura 3.7 22.0
Karbohidratet 12.9 5.6
Nga të cilat sheqerna 0.24 0.4
Fibra 0.56 0.4
Proteina 3.1 0.4
Kripë 0.35 7.0
Kategori:
SHARE