Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Chips Oregano

Prodhohet me patatet e freskëta që kompania jonë i kultivon. Duke i selektuar me kujdes vetëm patatet cilësore. Të përpunuara pa konservans duke e ruajtur shijen natyrale të patates. I fërguar me kujdes të veçant dhe duke ia shtuar shijen  e natyrale të rigonit. Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 588 7.0
Vlera energjetike/Kcal 140 7.0
Yndyrna 8.3 11.8
Yndyrna të ngopura 3.8 18.9
Karbohidratet 14.0 5.1
Nga të cilat sheqerna 0.2 0.3
Fibra 0.7 6.8
Proteina 2.0 4.0
Kripë 0.4 6.7
Kategori:
SHARE