Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Chips Classic Ribbed

Prodhohet me patatet e freskëta që kompania jonë i kultivon. Duke i selektuar me kujdes vetëm patatet cilësore. Të përpunuara pa konservans duke e ruajtur shijen natyrale të patates. I fërguar me kujdes të veçant dhe duke ia shtuar shijen e natyrale të kripës. Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 635 7.6
Vlera energjetike/Kcal 152 7.6
Yndyrna 8.3 11.8
Yndyrna të ngopura 3.8 18.8
Karbohidratet 12.8 4.7
Nga të cilat sheqerna 0.2 0.2
Fibra 0.5 5.1
Proteina 2.5 4.9
Kripë 0.5 7.9
Kategori:
SHARE