Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Bambo Forest Fruits

Shijoni esencën e natyrës me “Fruta Mali”, një pije jo-alkoolike e përbërë nga një përzierje e lëngjeve të frutave të malit me një përqindje minimale të frutave prej 12%. E përgatitur me kujdes, pa konservues, vetëm shijë të pastër frutash. Tundeni dhe shijoni shijen natyrale!

Detaje
Vlera energjike në 100 ml lëng 107.11 kJ (25.6 kcal)
Yndyrë 0.0 g
prej tyre
acide yndyrore te ngopura 0.0 g
acide yndyrore te pangopura 0.0 g
Karbohidrate 7.0 g
prej tyre
Sheqer 6.4 g
Poliole 0.0 g
Amidon 0.0 g
Fibrat 0.0 g
Proteina 0.1 g
Krypë 0.0 g
Vitamina dhe minerale 0.0 g
Kategori:
SHARE