Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Babmbo Multi Vitamin

Shijoni një pije freskuese joalkoolike me “Multi Vitamin”, e përgatitur me lëngun e përzier të frutave dhe me një përmbajtje minimale të frutave prej 20%. I pasuruar me vitaminat A, B, C, dhe E. Pa konservues, vetëm shijë e pastër frutash. Trondituni mirë përpara përdorimit për një përvojë të plotë të shijes.

Detaje
Vlera energjike në 100 ml lëng 108.5 kJ (25.96 kcal)
Yndyrë 0.0 g
prej tyre
acide yndyrore te ngopura 0.0 g
acide yndyrore te pangopura 0.0 g
Karbohidrate 7.0 g
prej tyre
Sheqer 6.4 g
Poliole 0.0 g
Amidon 0.0 g
Fibrat 0.0 g
Proteina 0.2 g
Krypë 0.0 g
Vitamina dhe minerale Vitamine A, B, C, E 15% =RDA
Kategori:
SHARE