Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Bambo Cherry

E krijuar me lëng frutash të shijshme qershie, Bambo Cherry ofron një pije freskuese joalkoolike me një përmbajtje minimale frutash 20%. Pa konservues, vetëm qershia e pastër. Tundeni dhe shijoni shijen natyrale!

Detaje
Vlera energjike në 100 ml lëng 107.11 kJ (25.6 kcal)
Yndyrë 0.0 g
prej tyre
acide yndyrore te ngopura 0.0 g
acide yndyrore te pangopura 0.0 g
Karbohidrate 7.0 g
prej tyre
Sheqer 6.4 g
Poliole 0.0 g
Amidon 0.0 g
Fibrat 0.0 g
Proteina 0.1 g
Krypë 0.0 g
Vitamina dhe minerale 0.0 g
Kategori:
SHARE