Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Chips Chilli Pepper

Prodhohet me patatet e freskëta që kompania jonë i kultivon. Duke i selektuar me kujdes vetëm patatet cilësore. Të përpunuara pa konservans duke e ruajtur shijen natyrale të patates. I fërguar me kujdes të veçant dhe duke ia shtuar shijen e pikante të specit të djegës. Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 616 7.3
Vlera energjetike/Kcal 147 7.4
Yndyrna 8.3 11.9
Yndyrna të ngopura 3.8 19.2
Karbohidratet 14.2 5.2
Nga të cilat sheqerna 0.2 0.3
Fibra 0.6 6.2
Proteina 2.9 5.8
Kripë 0.3 5.6
Kategori:
SHARE