Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Chips Cheese

Prodhohet me patatet e freskëta që kompania jonë i kultivon. Duke i selektuar me kujdes vetëm patatet cilësore. Të përpunuara pa konservans duke e ruajtur shijen natyrale të patates. I fërguar me kujdes të veçant dhe duke ia shtuar shijen  e natyrale të djathit të freskët. Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 556 6.6
Vlera energjetike/Kcal 138 6.9
Yndyrna 8.4 12.0
Yndyrna të ngopura 4.0 19.9
Karbohidratet 12.3 4.5
Nga të cilat sheqerna 0.5 0.7
Fibra 0.6 5.5
Proteina 1.8 3.6
Kripë 0.4 5.8
Kategori:
SHARE