Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Bugles Chilli Pepper

Bugles është snacks misri i peletuar me form tornado. I përgatitur me kujdes të veçant, pa konservans dhe duke ia shtuar shijen e pikante të specit të djegës. Bugles është një alternativë tjetër e shijshme e grizinave dhe ushqimeve tjera të kripura. Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 518 6.16
Vlera energjetike/Kcal 124 6.19
Yndyrna 8.0 11.43
Yndyrna të ngopura 3.97 19.84
Karbohidratet 12.64 4.6
Nga të cilat sheqerna 0.21 0.26
Fibra 0.44 4.38
Proteina 1.0 2.0
Kripë 0.55 9.17
Kategori:
SHARE