Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Bugles Baharatli

Bugles është snacks misri i peletuar me form tornado. I përgatitur me kujdes të veçant, pa konservans dhe duke ia shtuar shijen e kombinuar të qepës, hudhrws dhe specit djeges. Bugles është një alternativë tjetër e shijshme e grizinave dhe ushqimeve tjera të kripura. Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 519 6.18
Vlera energjetike/Kcal 124 6.20
Yndyrna 8.0 11.43
Yndyrna të ngopura 3.97 19.84
Karbohidratet 12.6 4.58
Nga të cilat sheqerna 0.42 0.52
Fibra 0.44 4.38
Proteina 1.04 2.08
Kripë 0.52 8.71
Kategori:
SHARE