Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Bambo Peach

Zhyteni në shijen e bardhë të pjeshkës me ‘Peach’, një pije freskuese joalkoolike e zhytur në lëngun e frutave të pjeshkës, me një përqindje të pasur prej 20% frutash. I pasteurizuar, pa konservues, ky është një zgjedhje shijesh e pastër për çdo moment. Sigurohuni të tundeni mirë përpara se të shijoni për një përvojë të plotë të shijes.

Detaje
Vlera energjike në 100 ml lëng 108.5 kJ (25.96 kcal)
Yndyrë 0.0 g
prej tyre
acide yndyrore te ngopura 0.0 g
acide yndyrore te pangopura 0.0 g
Karbohidrate 7.0 g
prej tyre
Sheqer 6.4 g
Poliole 0.0 g
Amidon 0.0 g
Fibrat 0.0 g
Proteina 0.2 g
Krypë 0.0 g
Vitamina dhe minerale Vitamin C (max 0.02 g)
Kategori:
SHARE