Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Snacks Chicken

E prodhuar me përbërje bazë të amidonit të patatës. I përgatitur me kujdes të veçant, pa konservans dhe duke ia shtuar shijen e vërtët të picës. Snacks është një alternativë tjetër e shijshme e grizinave dhe ushqimeve tjera të kripura. Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 569 6.8
Vlera energjetike/Kcal 136 6.8
Yndyrna 7.7 11.0
Yndyrna të ngopura 3.6 17.8
Karbohidratet 14.8 5.4
Nga të cilat sheqerna 0.2 0.3
Fibra 0.7 6.8
Proteina 1.0 1.9
Kripë 0.6 10.7
Kategori:
SHARE