Marshal Tito 1, 1200 Tetovë, RMV

Pop Corn

Kokoshka të përgatitura me kujdes të veçant, duke ia shtuar kripën e detit për ta bërë të shijshme cdo kokër të saj. I preferuar për adhuruesit e filmit. PopCorn është një alternativë tjetër e shijshme e grizinave dhe ushqimeve tjera të kripura.   Shije e parezistueshme!

Detaje
Vlera ushqyese në 25g 25g %*(25g)
Vlera energjetike/Kj 482 5.7
Vlera energjetike/Kcal 115 5.8
Yndyrna 4.7 6.7
Yndyrna të ngopura 2.2 11.2
Karbohidratet 14.5 5.3
Nga të cilat sheqerna 0.3 0.4
Fibra 1.8 18.0
Proteina 1.9 3.8
Kripë 0.5 7.5
Kategori:
SHARE